DIENSTEN

Data2Bill IoT Billing Platform voor data monitoring in combinatie met betalingen

Het platform voor data monitoring in combinatie met pre-paid of post-paid betalingen. Wanneer u een OEM of een leverancier van IoT mobiele apparaten bent en u wilt uw klant verantwoordelijk maken voor connectiviteit en de daarmee terugkerende kosten dan helpt ons platform u daarbij. U kunt uw klanten of partners (bijv. installateurs) eenvoudig uitnodigen om verschillende connectiviteitsplannen via onze API te betalen bij beheerde portals (bijv. Cisco Jasper via Adyen). Kosten omzetten in inkomsten of ervoor kiezen om de kosten te verleggen naar de gebruiker.

Advies en Begeleiding

Giant Leap biedt advies bij het inventariseren, doorrekenen, voorbereiden, implementeren en organiseren van M2M toepassingen. Met name op het gebied van Remote Management toepassingen kunnen wij door onze uitgebreide ervaring op effectieve wijze de technische, organisatorische en commerciële kansen en bedreigingen voor een organisatie in kaart brengen.

Remote Monitoring & Control

Giant Leap heeft een totaaloplossing voor M2M communicatie ontwikkeld waarbij klanten gebruik maken van het SARA systeem van Giant Leap. Telemetrie is voor een klant als Pon Power een onmisbaar onderdeel van haar succes geworden. Samen met Giant Leap heeft Pon Power de mogelijkheden van web gebaseerde telemetrie optimaal benut. Ze laat geen kans voorbij gaan om steeds weer uit te breiden met slimme en geavanceerde nieuwe mogelijkheden.

GSM Toegangscontrole

Telekey is toegangscontrole via een mobiele telefoon, waarbij nummerherkenning wordt gebruikt als “sleutel”. Deze unieke manier van toegangsbeheer gebeurt via een beveiligde web-omgeving. U bepaalt wie, wanneer en waar toegang heeft. Telekey houdt alles bij in overzichtelijke rapportages. Overal waar met een mobiele telefoon gebeld kan worden, kan het Telekey systeem worden toegepast. Bijvoorbeeld: Parkeergarages of –terreinen waarbij gebruikt wordt gemaakt van slagbomen, automatische hekwerken, of inzinkbare palen. Leveranciersingangen, thuiszorgsituaties of serviceruimtes waarbij verschillende leveranciers de ruimtes moeten gebruiken.

Automated Meter Reading

Giant Leap levert de centrale technologie, om de metingen van alle huishoudens door mobiel of vast internet te versturen, alsmede de server technologie en applicatie om de gegevens te verwerken. We hebben hiervoor de afgelopen jaren hard gewerkt aan hardware, embedded software en de server applicatie.

Mobiele Interface & Web Interface

Giant Leap is expert in het ontwikkelen van cloud toepassingen voor het toegankelijk maken van data. Deze toepassingen kenmerken zich door een mooie uitstraling, gebruikersvriendelijk karakter en betrouwbare werking.