OVER ONS

Giant Leap Technologies is uw specialist voor M2M oplossingen (Machine-to-Machine, Human-to-Machine). Wij zorgen dat u uw apparaten, machines en sensoren van afstand kunt bewaken, beheren en besturen. We zijn thuis in alle aspecten die benodigd zijn voor een toepassingsgericht ontwerp, ontwikkeling, implementatie en uitvoering van M2M services.

We ontwikkelen en leveren de benodigde hardware, ontwerpen en ontwikkelen de applicatie, ondersteunen bij het inrichten van de netwerkinfrastructuur en fungeren als web applicatie service provider. Hierbij zetten we bij voorkeur de nieuwste, flexibele, schaalbare en open technieken in.

De mensen van Giant Leap combineren een zeer brede technische kennis en jarenlange ervaring met een no-nonsense mentaliteit om voor onze opdrachtgevers te komen tot creatieve, concrete en duurzaam werkende oplossingen.

Dit heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in de ontwikkeling van een uitgebreide serie succesvolle IoT toepassingen.

Giant Leap maakt met u de juiste functionele, technische en kostentechnische keuzes voor het inrichten van uw M2M toepassing. We zetten in op het bereiken van optimalisatie binnen uw bedrijfsprocessen door het inzetten van verschillende technieken en ondersteunende applicaties. Op deze wijze hebben we voor al onze opdrachtevers efficiency winsten weten te realiseren. Onze kracht ligt in het gericht toewerken naar oplossingen op maat, samen met de opdrachtgever. 

Voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs op (020) 888 4960.