VISIE OP IOT

Giant Leap wil samen met u waarde creëren door het ontwikkelen, implementeren en integreren van M2M toepassingen binnen uw bedrijf. We zien dat er binnen veel bedrijven een groot potentieel ligt op het gebied van het beheer van haar machinepark. Bijvoorbeeld door het realiseren van kostenbesparingen op onderhoud, schade of uitval, het verhogen van service levels en het verbeteren van de klant ervaringen, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het optimaal inzetten van resources, het gericht verzamelen en rapporteren van informatie op afstand en het creeren van nieuwe diensten. Profiteren van de mogelijkheden van M2M is zoals met de meeste automatiseringsprojecten: organisaties die voor een doordachte, creatieve, gestructureerde en krachtige aanpak kiezen die profiteren het meest.

Wij onderzoeken en implementeren de toepassingsgebieden voor meer toegevoegde waarde en omzet voor uw bedrijf. Giant Leap ondersteunt het proces om te komen van een heldere visie op de mogelijkheden tot een realistische business case tot implementatie van de IoT oplossing.

Op basis van onze ervaringen hebben we het Giant Leap IoT Maturity model ontwikkeld waarmee we met u de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken van toepassingen binnen uw bedrijf. Hiermee kunnen we de basis leggen voor de realisatie van uw visie en doelstellingen.

Naast het geven van advies en begeleiding bij het onderzoeken van de mogelijkheden van M2M toepassingen voor uw organisatie is Giant Leap ervaren in het bouwen en implementeren van end-to-end oplossingen voor M2M. Wij volgen hiervoor het door ons ontwikkelde vijfstappenplan. Zo brengen wij u in positie om zichtbaar onderscheidend te zijn in uw markt.

Wij bespreken de mogelijkheden van het Giant Leap Maturity model en het vijfstappenplan voor uw organisatie graag met u. Voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie over het model en de aanpak kunt u contact opnemen met John Versmissen +31 20 888 4960.

Contact US